Om oss

Generelt
Tide Forsikring AS er registrert i konsesjonsregisteret hos Finanstilsynet som agent for utenlandske forsikringsselskaper i Norge, og representerer et utvalg utenlandske forsikringsselskaper. Selskapet er godkjent Coverholder at Lloyds. Oppføringen hos Finanstilsynet finnes her:

Tide Forsikring tilbyr fullverdig forsikringsprodukter til personmarkedet, gjennom personlig lokal tilhørighet. Våre kundefordeler baseres på å ha mennesket i fokus, drive aktiv skadeoppfølging, og å utvikle og  tilby trygghetsskapende løsninger.

Tide Forsikring er Coverholder at Lloyds, og har avtale med flere store utenlandske forsikringselskaper.
Vi har mange nye og innovative forsikringsprodukter, komplett produktinformasjon finner du under Våre produkter og Privat.

Gjennom vårt landsdekkende nettverk av forsikringskontorer, får vi et nært forhold til våre kunder, og kan tilby optimale og tilpassede forsikringsløsninger for deg.

Fullstendig oversikt over kontaktinformasjon til de ulike kontorene finner du under Mitt lokale kontor.
Vårt hovedkontor ligger i Kragerø.

Ansvar ved feil, mangler eller ingen tilgjengelighet
Tide Forsikring AS anser informasjonen på sine internettsider som pålitelig, men kan likevel ikke garantere at informasjonen til enhver tid er korrekt, fullstendig eller tilgjengelig. Tide Forsikring AS fraskriver seg således ethvert ansvar for feil, mangler og manglende tilgjengelighet på sidene. Det understrekes at sidene, og all informasjon på sidene, utelukkende retter seg mot brukere i Norge, med mindre annet uttrykkelig fremgår.

Retten til åndsverk
Tide Forsikring AS har alle immaterielle rettigheter til nettsidene. Uautorisert bruk av sidene eller innholdet på disse er ikke tillatt.

Linker publisert på hjemmeside
Tide Forsikring AS påtar seg ikke noe ansvar for det materiale som er utarbeidet, eller publiseres av tredjepart, selv om sidene våre inneholder lenker til slike sider. Tredjeparten har selv ansvaret for at publisering på sine nettsider er i overensstemmelse med lover og regler. Tide Forsikring AS fraskriver seg således ethvert ansvar for feil, mangler og manglende tilgjengelighet på sidene.

Klage
Her finner du informasjon om hvordan du skal klage.