Vi holder til i hyggelige lokaler i Arendal sentrum. Vårt kontor har en lokal profil og vi jobber i vårt eget nærmiljø. Våre rådgivere gir deg tett og personlig oppfølging. Vi er her for deg, når du trenger oss. Ring oss gjerne eller kom innom kontoret. Her er det alltid varm kaffe på kanna.

Agder Forsikring Arendal AS
Bendiksklev 6,
4836 Arendal

+47 37 00 01 40

Kenneth Bloch Johnsen

Daglig leder

+47 979 97 815 kenneth.bloch.johnsen@tideforsikring.no

Kenneth er daglig leder/ partner. Han er gift og har ett barn. Kenneth har vært aktiv fotballspiller i mange år. Å tilbringe tid med familie og venner er noe Kenneth setter høyt. Ellers er han veldig glad i å reise. Nye kulturer, folkeslag og opplevelser står høyt i kurs. Kenneth elsker jobben sin og hjelper deg gjerne med dine forsikringsbehov.

Jørgen Løvdal

Forsikringsrådgiver

+47 979 97 561 jorgen.lovdal@tideforsikring.no

Jørgen har over ti års erfaring innen forsikring. Han bor i Lillesand og er meget dedikert til å følge opp kundene sine. Han er gift og har et barn som går på barneskolen. Jørgen er veldig glad i å reise og tilbringer mye tid på hytta.

Martin Arff Pedersen

Forsikringsrådgiver

+47 979 97 818 martin.pedersen@tideforsikring.no

Martin er kontorets humørspreder.Han er bosatt i Arendal.

Marin elsker trening og friluftsliv. Martin jobber i hele fylket og kommer gjerne hjem til deg og skreddersyr en forsikringsløsning.Ring gjerne Martin om du vil ha besøk av en som kan faget til fingerspissen.

Kristian Øygard Hienerwadel

Forsikringsrådgiver

+ 47 979 97 562 kristian.hienerwadel@tideforsikring.no

Kristian er en engasjert Altaværing som har bodd i Kristiansand i seks år. Han er glad i sport og musikk.

Med bakgrunn innen turisme og sikkerhetsbransjen kommer kundens behov først.Enten det er hjemmebesøk eller på kontoret tar han gjerne en gjennomgang på dine forsikringer over en kopp kaffe.

Ring lokalkontor