Vi er stolte over å representere Tide Forsikring i Norges fineste by og områdene rundt. Når du blir kunde hos oss får du en gratis befaring av din bolig, der vi sammen skreddersyr en løsning som er riktig for deg – til riktig pris. Under kan du lese litt om oss på bergenskontoret og selv bestemme hvem du ønsker å ta kontakt med!

Øvre Kråkenes 51
5152 Bønes

Lokalkontor:
+47 55 52 77 90

Jobjørn Nesøy

Regionsjef Vestlandet, daglig leder og forsikringsrådgiver

+47 979 97 661 jobjorn.nesoy@tideforsikring.no

Jobjørn trives med full kalender. Ved siden av å være rådgiver for mange fornøyde kunder, jobber han også som daglig leder på Bergenskontoret og regionsjef for Vestlandet! Du finner han ofte på Askøy, hvor  han er en kjenning blant båtfolk i hele Bergensområdet! Er han ikke på jobb, tilbringer han tiden med samboer, barn og hund!

Mats Andreassen

Salgssjef Privat og forsikringsrådgiver

+47 979 97 663 mats.andreassen@tideforsikring.no

Mats er den engasjerte nordlendingen på kontoret. Han er ofte ute på gass- og oljeanleggene for å holde innlegg om Industri og Energi-avtalen. Dette medfører endel aktivitet på Sotra/Øygarden, hvor han har mange fornøyde kunder. På fritiden er han interessert i sport, og er aldri vond å be på fisketur enten til lands eller sjøs.

Ronny Bruknapp

Salgssjef Bedrift og forsikringsrådgiver

+47 979 97 664 ronny.bruknapp@tideforsikring.no

Ronny er kontorets konkurransemenneske. På fritiden tilbringer han mye tid på hytten i Nordhordland, og du finner han ofte på kundebesøk i området rundt. I sommerhalvåret tar han seg gjerne et slag golf mellom møter. Bor du ved sjøen skal du heller ikke se bort i fra at han kommer til deg med båt!

Henrik Steen-Hansen

Forsikringsrådgiver

+47 979 97 668 henrik.steen-hansen@tideforsikring.no

Denne karen fra Fana er den reiseglade som alltid er på jakt etter nye opplevelser. Når været byr seg og han ikke løper på ett av de 7-fjell, er en båttur på Nordåsvannet en sikker vinner. Henrik vet viktigheten av at du som kunde skal være fornøyd, alltid.

Geir Havre

Forsikringsrådgiver

+47 979 97 662 geir.havre@tideforsikring.no

Din personlige rådgiver i Arna, Osterøy og nærliggende områder. Gjennom mange års erfaring har Geir opparbeidet seg god lokalkunnskap i sitt nærområde. På fritiden er han engasjert i idrett og at de rundt seg skal ha det bra. Service, tilgjengelighet og tillit, også etter du har blitt kunde, er viktig for Geir.

Øvre Kråkenes 51
5152 Bønes

Lokalkontor:
+47 55 52 77 90

Ring lokalkontor