Vi er stolte over å representere Tide Forsikring i Norges fineste by og områdene rundt. Når du blir kunde hos oss får du en gratis befaring av din bolig, der vi sammen skreddersyr en løsning som er riktig for deg – til riktig pris. Under kan du lese litt om oss på bergenskontoret og selv bestemme hvem du ønsker å ta kontakt med!

Øvre Kråkenes 51
5152 Bønes

Lokalkontor:
+47 55 52 77 90

Jobjørn Nesøy

Regionsjef Vestlandet, daglig leder og forsikringsrådgiver

+47 979 97 661 jobjorn.nesoy@tideforsikring.no

Jobjørn trives med full kalender. Ved siden av å være rådgiver for mange fornøyde kunder, jobber han også som daglig leder på Bergenskontoret og regionsjef for Vestlandet! Du finner han ofte på Askøy, hvor  han er en kjenning blant båtfolk i hele Bergensområdet! Er han ikke på jobb, tilbringer han tiden med samboer, barn og hund!

Mats Andreassen

Salgssjef Privat og forsikringsrådgiver

+47 979 97 663 mats.andreassen@tideforsikring.no

Mats er den engasjerte nordlendingen på kontoret. Han er ofte ute på gass- og oljeanleggene for å holde innlegg om Industri og Energi-avtalen. Dette medfører endel aktivitet på Sotra/Øygarden, hvor han har mange fornøyde kunder. På fritiden er han interessert i sport, og er aldri vond å be på fisketur enten til lands eller sjøs.

Ronny Bruknapp

Salgssjef Bedrift og forsikringsrådgiver

+47 979 97 664 ronny.bruknapp@tideforsikring.no

Ronny er kontorets konkurransemenneske. På fritiden tilbringer han mye tid på hytten i Nordhordland, og du finner han ofte på kundebesøk i området rundt. I sommerhalvåret tar han seg gjerne et slag golf mellom møter. Bor du ved sjøen skal du heller ikke se bort i fra at han kommer til deg med båt!

Geir Havre

Forsikringsrådgiver

+47 979 97 662 geir.havre@tideforsikring.no

Din personlige rådgiver i Arna, Osterøy og nærliggende områder. Gjennom mange års erfaring har Geir opparbeidet seg god lokalkunnskap i sitt nærområde. På fritiden er han engasjert i idrett og at de rundt seg skal ha det bra. Service, tilgjengelighet og tillit, også etter du har blitt kunde, er viktig for Geir.

Anneli Borge

Forsikringsrådgiver

+47 979 97 669 anneli.borge@tideforsikring.no

Anneli trives med en aktiv hverdag. Etter å bodd flere år på Østlandet, har hun bestemt seg for å flytte tilbake til barndomshjemmet hennes, Bergen. Anneli fokuserer på at kundene skal være veldig fornøyd med henne, og passer på at de får den beste opplevelsen av å ha henne som deres rådgiver. Hun er strukturert og hardtarbeidende og er villig til å gå den ekstra milen for kundene sine. Utenom jobb elsker Anneli sport og friluftsliv, og kan gjerne tilbringe helgen sin på fjelltur uansett vær.

Miora Rabenja

Forsikringsrådgiver

+47 979 97 666 miora.rabenja@tideforsikring.no

Miora er kontorets gledesspreder. Hun har etter flere år i utlandet vendt nesen hjem til Norge for å jobbe med forsikring. Trygghet er et nøkkelord for Miora, da hun ønsker at kunden skal være i stand til å leve sitt liv til det fulleste med sine kjære. På fritiden er hun lidenskapelig interessert i musikk, og familie er viktig. Hun er heller ikke vond å be på en tur i ett av de syv fjell.

Øvre Kråkenes 51
5152 Bønes

Lokalkontor:
+47 55 52 77 90

Ring lokalkontor