Tide Drammen holder til i trivelige lokaler i Havnegata 111, sentralt i Drammen. Her er det bare å stikke innom for en prat, og vi byr på wienerbrød fra bakeren i 1 etasje! Vi alltid klar for en forsikringsprat, enten du stikker innom eller vi avtaler et møte i forkant. Vi er her for deg!

Havnegata 111
3040 Drammen

Helge Mannsåker

Daglig leder / Forsikringsrådgiver

+47 979 97 711 helge.mannsaker@tideforsikring.no

Helge er en erfaren rådgiver innen forsikring, personlig økonomi og sparing. Han har lang erfaring fra diverse stillinger i bank og forsikring. Helge er en sosial fyr, som liker å være med gode venner. Musikk og friluftsliv står høyt i kurs, og han tar gjerne en tur til fjells.

Knut Juberg

Forsikringsrådgiver

+47 979 97 712 knut.juberg@tideforsikring.no

Knut er genuint opptatt av å hele tiden yte det lille ekstra for kundene sine. Som kunde av Knut får du en rådgiver som alltid har trygghet i fokus. Han er veldig sosial, og bruker mye av fritiden sin på barn og barnebarn.

Reidar Levang

Forsikringsrådgiver

+47 979 97 713 reidar.levang@tideforsikring.no

Reidar er en særdeles raus og jovial mann som får alle rundt seg til å trives.Kundene får umiddelbart tillit til Reidar!Reidar er eldstemann på kontoret, og har mer bransjeerfaring enn de fleste. Han har i mange år hatt sitt eget firma for vedlikehold av takfasader.

Reidar er bilentusiast og har svar på de fleste spørsmål på området.

Havnegata 111
3040 Drammen