Tide Harstad har lang erfaring innen forsikring og kundepleie. Vi er tilgjengelig for kundene våre, og gjør alt for at de skal føle seg trygge hos oss. Selv om vi er mye ute på farta på hjemmebesøk, finner du stort sett alltid noen på kontoret. Her er det er bare å stikke innom. Vi byr på kaffe, godt humør og liten dose finnmarkshumor – om du er ekstra heldig!

Mercurveien 86
9408 Harstad

Lokalkontor:
+47 76 91 30 60

Frank Aspelund

Forsikringsrådgiver

+47 979 97 631 frank.aspelund@tideforsikring.no

Frank er har jobbet lenge i bransjen og har mye kunnskap om forsikring. Frank er sosial, utadvendt og en skikkelig trivelig kar. Den tidligere fotballkeeperen er lidenskapelig opptatt av fotball – heia Molde!

Terje Markussen

Forsikringsrådgiver

+47 979 97 432 terje.markussen@tideforsikring.no

Kontorets minst selvhøytidelige! En myk fyr, med et godt og smittende humør. Det er lett å bli glad i Terje. Han har lang erfaring fra bransjen, og er svært dyktig i faget. Når han ikke er på jobb, er han superpappa for sine søte små.

Stian Olsen

Forsikringsrådgiver

+47 979 97 435 stian.olsen@tideforsikring.no

Stian er en sosial gutt, du finner han enten på afterski eller i fjellheimen med fiskestanga i handa. Han har mye erfaring med oppfølging av kunder, og vet hva som skal til for å gjøre kundene trygge. Som kunde av Stian kan du stole på at du er i de beste hender.

Jostein Bernardsen

Forsikringsrådgiver

+47 979 97 436 jostein.bernhardsen@tideforsikring.no

Jostein er Finnmarks store sønn, og har alltid en god historie på lager. Han er utstyrt med et stort konkurranseinstinkt, kanskje noe han har fra sin bakgrunn som karateutøver? Jostein en friluftsmann, og du finner han gjerne i en elv på laksefiske.

Mercurveien 86
9408 Harstad

Lokalkontor:
+47 76 91 30 60

Ring lokalkontor