Tide Harstad har lang erfaring innen forsikring og kundepleie. Vi er tilgjengelig for kundene våre, og gjør alt for at de skal føle seg trygge hos oss. Selv om vi er mye ute på farta på hjemmebesøk, finner du stort sett alltid noen på kontoret. Her er det er bare å stikke innom. Vi byr på kaffe, godt humør og liten dose finnmarkshumor – om du er ekstra heldig!

Mercurveien 86
9408 Harstad

Lokalkontor:
+47 77 87 02 50

Frank Ivar Falsen

Daglig leder / Forsikringsrådgiver

+47 979 98 350 frank.falsen@tideforsikring.no

Frank Ivar har 20 års erfaring fra bransjen og har et ekstremt stort kundefokus. Han er alltid på jobb og tilgjengelig for kundene sine. Frank Ivar er en omgjengelig, sosial og sportinteressert fyr, med et brennende engasjement for barne- og ungdomsfotball.

Jøran Larsen

Forsikringsrådgiver

+47 979 98 352 joran.larsen@tideforsikring.no

Jøran har lang erfaring fra Harstad området, og høy faglig kompetanse. Han er sosial, omgjengelig og alltid blid. Jøran er ekspert på å ivareta kundene sine og hjelper gjerne til i helgene også. Han reiser også rundt i distriktet for å besøke bedrifter og privatpersoner i forbindelse forsikring. På fritiden er han glad i å holde seg i form med ulike aktiviteter i nærområdet.

Stian Olsen

Forsikringsrådgiver

+47 979 98 356 stian.olsen@tideforsikring.no

Stian er kontorets sosial gutt med et stort hjerte for personforsikringer, noe både kunder og kollegaer etter stor pris på. Han har lang erfaring med oppfølging av kunder, og vet hva som skal til for å gjøre kundene trygge. Som kunde av Stian kan du stole på at du er i de beste hender. På fritiden trives han på fjellet med fiskestanga i handa.

Jostein Bernardsen

Forsikringsrådgiver

+47 979 98 357 jostein.bernhardsen@tideforsikring.no

Jostein er Finnmarks store sønn, og har alltid en god historie på lager. Han er fremoverlent kar, som er flink med mennesker og skreddersyr de beste løsninger innen forsikring. Jostein er friluftsmann, familiefar og forsikringsrådgiver som det er verdt å bli kjent med.

Mercurveien 86
9408 Harstad

Lokalkontor:
+47 77 87 02 50

Ring lokalkontor