Tide Helgeland holder til i Mo i Rana sentrum (Langneset, ved E6). Her er vi lett tilgjengelig for våre kunder, og har gratis parkering rett utenfor døra. Vi er to personlige rådgivere som brenner for å gi deg den beste rådgivning og oppfølging. Vi stiller opp for deg uansett hva som skjer, hos oss er du i trygge hender. Trenger du hjelp med gode forsikringsløsninger, ta kontakt – vi hjelper deg gjerne!

Sørlandsveien 99
8624 Mo i Rana

Lokalkontor:
+47 75 12 01 30

Ann-Line Ulvestad

Daglig leder / Forsikringsrådgiver

+47 979 97 410 ann-line.ulvestad@tideforsikring.no

Ann-Line har nesten 20 års erfaring fra bransjen, og er ei blid og positiv dame – som tar utfordringer på strak arm! Som rådgiver stiller hun opp for kundene 24/7, og er tilgjengelig når du trenger det. Ann-Line er ellers engasjert i lokalmiljøet, både som leder i Dalselv IL og mamma til aktive fotball- og speiderbarn. Energien sin henter hun gjerne i fjellheimen, enten på hytta eller turer i nærområdet.

Renee Christin Myrset

Forsikringsrådgiver

+47 979 97 411 renee.myrset@tideforsikring.no

Har du Renee som rådgiver, vil du få en positiv og utadvendt dame, som bryr seg og stiller opp når du trenger det. Renee er en svært omsorgsfull dame, som har mange jern i ilden. Tre barn og en dalmatiner krever sitt, så på fritiden finner du henne gjerne med familien – på fotballbanen eller på tur i fjellheimen.

Sørlandsveien 99
8624 Mo i Rana

Lokalkontor:
+47 75 12 01 30

Ring lokalkontor