Tide Kirkenes er sentralt beliggende i Kirkenes Sentrum. Her holder vi til i trivelige lokaler, og er stort sett tilgjengelige for kunder som stikker innom. Ellers får du tak i oss på både mail og telefon, dersom du ønsker å avtale et møte. Trenger du hjelp med gode forsikringsløsninger, ta kontakt – vi hjelper deg gjerne.

Dr. Wessels gate 2
9900 Kirkenes

Lokalkontor:
+47 78 97 02 20

Torfinn Johansen

Daglig leder / Forsikringsrådgiver

+47 979 98 360 torfinn.johansen@tideforsikring.no

Torfinn har lang erfaring fra bransjen, og er stort sett alltid tilgjengelig. Han er opptatt av å tilby kundene skreddersydde løsninger tilpasset deres behov. Torfinn var tidligere aktiv motorsportsutøver, nå brukes mye av fritiden på å følge sønnen som driver med det samme.

Pål Inge Børresen

Forsikringsrådgiver

pal.borresen@tideforsikring.no

Pål Inge er en blid, hyggelig og sosial kar, opprinnelig fra Tana. Han er opptatt av kundenes ve og vel, og sørger alltid for å gi dem god oppfølging. Han har bakgrunn som ambulansesjåfør, er medeier i en restaurant i Tana og bruker mye av fritiden på å være sammen med datteren.

Bjørn Nilsen

Forsikringsrådgiver

+47 979 98 365 bjorn.nilsen@tideforsikring.no

Bjørn er en blid og hyggelig fyr som bidrar med mye godt humør på kontoret. Han bruker mye tid på kundeoppfølging og sørger alltid for at de er godt ivaretatt. Bjørn er engasjert i bryteklubben i Kirkenes, hvor både han og familien tilbringer mye tid.

Kenneth Antonsen

Forsikringsrådgiver

+47 979 98 366 kenneth.antonsen@tideforsikring.no

Kenneth er en omgjengelig fyr, som bruker mye tid på å finne gode forsikringsløsninger for sine kunder. Han kommer opprinnelig fra Nordland, og er aktiv fotballspiller for KIF.

Dr. Wessels gate 2
9900 Kirkenes

Lokalkontor:
+47 78 97 02 20

Ring lokalkontor