Vi holder til i trivelige lokaler på Rona i Kristiansand. Vi er et kontor med lokal profil, vi jobber i vårt eget nærmiljø og liker også å reise hjem til kundene vi forsikrer. På den måten sikrer vi at du som kunde er riktig forsikret. Kom gjerne innom oss for en hyggelig prat om dine forsikringer, her er det alltid varm kaffe på kanna.

Tide Salgssenter Kristiansand
Strømsdalen 4,
4635 Kristiansand

+47 38 12 30 00

Jørgen Løvdal

Daglig leder

+47 979 97 561 jorgen.lovdal@tideforsikring.no

Jørgen er kontorets daglig leder. Han bor i Arendal og driver flere forretninger på sørlandet for Tide Forsikring. Han er gift og har et barn som går på barneskolen. Jørgen er veldig glad i å reise og tilbringer mye tid på hytta.

Tor-Erik Kristiansen

Forsikringsrådgiver

+47 979 97 567 tor-erik.kristiansen@tideforsikring.no

Tor-Erik kommer opprinnelig fra Arendal men bor og jobber nå i Kristiansand. Han har vært aktiv fotballspiller i mange år og trener fortsatt når anledningen byr seg. Tor-Erik er sosial og stortrives med å dra på hjemmebesøk til potensielle nye kunder.

Kristian Øygard Hienerwadel

Forsikringsrådgiver

+ 47 979 97 562 kristian.hienerwadel@tideforsikring.no

Kristian er en engasjert Altaværing som har bodd i Kristiansand i seks år. Han er glad i sport og musikk.

Med bakgrunn innen turisme og sikkerhetsbransjen kommer kundens behov først.Enten det er hjemmebesøk eller på kontoret tar han gjerne en gjennomgang på dine forsikringer over en kopp kaffe.

Ring lokalkontor