Vi holder til i trivelige lokaler på Rona i Kristiansand. Vi er et kontor med lokal profil, vi jobber i vårt eget nærmiljø og liker også å reise hjem til kundene vi forsikrer. På den måten sikrer vi at du som kunde er riktig forsikret. Kom gjerne innom oss for en hyggelig prat om dine forsikringer, her er det alltid varm kaffe på kanna.

Strømsdalen 4,
4635 Kristiansand

Lokalkontor:
+47 38 12 30 00

Jørgen Løvdal

Daglig leder

+47 979 97 561 jorgen.lovdal@tideforsikring.no

Jørgen er kontorets daglig leder. Han bor i Arendal og driver flere forretninger på sørlandet for Tide Forsikring. Han er gift og har et barn som går på barneskolen. Jørgen er veldig glad i å reise og tilbringer mye tid på hytta.

Ole Marius Gundersen

Forsikringsrådgiver/Salgsleder

+47 979 97 566 ole.gundersen@tideforsikring.no

Ole er en ekte Kristiansander, oppvokst på Hellemyr. Fra tidlig alder flyttet han på kryss og tvers rundt i Norge for å spille fotball på høyt nivå, før han nå har gjort karriere i forsikringsbransjen. Ole legger gjerne opp kundemøter til både dagtid og kveldstid.

Tor-Erik Kristiansen

Forsikringsrådgiver

+47 979 97 567 tor-erik.kristiansen@tideforsikring.no

Tor-Erik kommer opprinnelig fra Arendal men bor og jobber nå i Kristiansand. Han har vært aktiv fotballspiller i mange år og trener fortsatt når anledningen byr seg. Tor-Erik er sosial og stortrives med å dra på hjemmebesøk til potensielle nye kunder.

Victor Gagne Knudsen

Forsikringsrådgiver

+47 979 97 568 victor.knudsen@tideforsikring.no

Victor er yngstemann på kontoret. Han kommer fra Porsgrunn, men bor nå i Kristiansand. Han er en energisk og hyggelig kar med en sjarmerende dialekt. Victor gjør gjerne «det lille ekstra» for sine kunder og venner.

Strømsdalen 4,
4635 Kristiansand

Lokalkontor:
+47 38 12 30 00

Ring lokalkontor