Du finner oss nede på kaia i Vesterveien 15 med utsikt over Kristiansands blå kyst. Her er kaffen alltid klar og vi ønsker  både nye og eksisterende kunder innom på en hyggelig forsikringsprat. Vi er en positiv gjeng som gjør vårt ytterste for at kundene våre får den beste opplevelsen. Vi jobber i vårt eget nærmiljø og kommer gjerne på et hjemmebesøk. Ta kontakt for mer informasjon eller et uforpliktende forsikringstilbud.

Safe Insure AS
Vesterveien 15B,
4613 Kristiansand

+47 979 97 568

Steffen Galdal

Daglig leder

+47 979 97 568 steffen.galdal@tideforsikring.no

 

Steffen er eier og daglig leder i Safe Insure AS. Har mange års erfaring fra forsikringsbransjen og er GOS sertifisert. Han er oppvokst i Søgne og har 4 døtre og en katt. På fritiden driver han med Crossfit, landeveissykling og løping. Trives godt på fjellet om vinteren og sjøen på sommeren. Har alltid vært fascinert av forsikringsbransjen og å jobber nå i et solid team

Arnt-Helge Nordstrand

Forsikringsrådgiver

+47 979 97 492 arnt-helge.nordstrand@tideforsikring.no

Medeier i Safe Insure AS. Han har over 20 års erfaring fra bank og forsikring.  AFR-autorisert finansiell rådgiver. Har 2 barn og er gift. Trives godt på fjellet om vinteren og sjøen om sommeren.

Svein Ola Bråthen

Forsikringsrådgiver

+47 979 97491 svein.brathen@tideforsikring.no

Svein Ola er oppvokst i Eiken og har bodd i Lyngdal de siste 30 år. 3 barn og 3 barnebarn. Fotballgal og da ett spesielt lag i blått. Glad i naturen. Vært leder i offshore siden han var 25 år. Han liker og dyrke at alle er flinke på noe, at man er positiv og kan spille hverandre gode.

Anders Nordstrand

Forsikringsrådgiver

+47 979 97 493 anders.nordstrand@tideforsikring.no

Høyskole utdannet i USA og Norge. Oppvokst i Mandal. På fritiden driver Anders med løping, seiling og turer i fjellet.
Det er viktig at kundene får en tryg og sikker opplevelse hos oss.

Amalie Nordstrand

Forsikringsrådgiver

+47 979 97 494 amalie.nordstrand@tideforsikring.no

Amalie har tilbragt de tre siste årene på et Universitet i New York. På fritiden driver hun med ridning, skuespill og yoga. Har jobbet mye innen salg og har fokus på god kundeopplevelser!

Kristian Nordstrand

Forsikringsrådgiver

+47 97 979 495 kristian.nordstrand@tideforsikring.no

Kristian holder til i Mandal. Bachlor utdanning fra UIA-Universitetet i Agder. På fritiden er han glad i å lære seg nye språk, reise til steder han ikke har vært tidligere. Han spiller gjerne fotball når han har tid til overs. Trives godt med å gi gode og trygge løsninger for sine  kunder.

Ring lokalkontor