Rådhusgata 4, 3770 Kragerø. Postboks 108, 3791 Kragerø

Ørjan Stenberg

Adm.dir (CEO) Direktør Finans & Juridisk (CFO/CLO)

+47 951 68 786 orjan.stenberg@tideforsikring.no

Ørjan er utdannet både jurist og økonom, og har rundt 20 års erfaring fra forsikringsbransjen. Han har fokus på detaljer, er kvalitetsbevisst og en faglig bauta for dem han jobber sammen med. Fotballpappa, bergenser og ihuga Brannsupporter – sier vel sitt!

Jan Endresen

Kommersiell Direktør (CCO)

+47 920 25 888 jan.endresen@tideforsikring.no

Jan er en av selskapets gründere og største aksjonærer, og har vært i bransjen i snart 30 år. Han er visjonær, optimistisk og ser stadig nye muligheter for selskapet og kundene. Født med utestemme og viser alltid engasjement i kontorlandskapet – det er aldri kjedelig rundt Jan! Fritiden brukes på sjøen eller fjellet sammen med kona Linn og barna.

Jan Terje Hestås

Direktør Underwriting & Teknologi (CUO/CTO)

+47 455 00 909 jan.terje.hestas@tideforsikring.no

Jan Terje er en trivelig kar, og en av selskapets gründere og hovedaksjonærer. Han er teknologisk og økonomisk utdannet, har bakgrunn fra industrien og en egen forkjærligheten for excel. Motorsykkelentusiast, jeger med øye på elg og en familiekjær mann.

Pål Musæus

Direktør Distribusjon

+47 975 61 010 pal.musaeus@tideforsikring.no

Pål er en blid og reflektert mann fra Sørlandet. Han er ny i forsikringsbransjen men har bakgrunn fra lignende lederoller i forskjellige selskaper. Pål er over gjennomsnittet interessert i biler og båter, liker fart og har øye for detaljer. På fritiden tilbringes tiden for det meste sammen med sine barn, familie, nære venner og trives best ved sjøen eller varmere breddegrader.

Frode Olsen-Ryum

Skadedirektør

+47 480 559 00 frode.olsen-ryum@tideforsikring.no

Frode er alltid blid og sprer om seg med entusiasme og sitt gode humør. Han har lang fartstid fra bransjen og tar alle utfordringer på strak arm. Frode elsker sjølivet og er ihuga Arsenalsupporter.