Du finner oss midt i Svolvær sentrum, i Sentrumsgården. Vi har tilsammen over 15 års erfaring og er Lofotens største forsikringskontor. Vi sørger for at dine forsikringer er i de beste hender. Om du vil komme innom kontoret, ha hjemmebesøk eller bare ta en telefonprat, har du alle muligheter hos oss. Ta kontakt for en hyggelig forsikringsprat.

Sentrumsgården
8300 Svolvær

Lokalkontor:
+47 979 97 623

Tommy Pettersen

Daglig leder / Forsikringsrådgiver

+47 979 97 623 tommy.pettersen@tideforsikring.no

Tommy har bred erfaring fra bransjen – og har personforsikringer som sitt spesialfelt. Tommy er stort sett tilgjengelig døgnet rundt, og sørger for å gi sine kunder den beste oppfølging. Han er glad i friluftsliv, og går gjerne turer i Lofotfjellene. Ellers bruker han gjerne fritiden med samboer og barn, eller på å følge den engelske fotballigaen på tv.

Hogne Bang Winther

Salgssjef / Forsikringsrådgiver

+47 979 97 420 hogne.bang.winther@tideforsikring.no

Hogne er en utadvendt og trivelig kar som er lett å like. Han har vært i Tide fra starten og har lang erfaring fra bransjen – både innen privat- og bedriftsmarkedet. Hogne er stort sett alltid tilgjengelig for kundene sine, og gjør alt for at de skal være fornøyde. Hogne er kontorets hobbykokk, og varter gjerne opp familie og venner med de lekreste retter. Han er over middels fotballinteressert, og bruker ellers mye av fritiden på kone og barn.

Pål Tore Sivertsen

Forsikringsrådgiver

+47 979 97 433 pal.tore.sivertsen@tideforsikring.no

Pål Tore er en særdeles hyggelig og trivelig kar. Han har alltid en god historie på lur, og er kontorets gledesspreder. Hans gode humør og trivelige vesen gjør han svært godt likt av både kunder og kolleger. På fritiden finner du han gjerne på golfbanen i Lofoten, foran en fotballkamp på tv-en, eller sammen med sin samboer og sine to barn.

Tim Knutsen

Forsikringsrådgiver

+47 97 99 76 24 tim.knutsen@tideforsikring.no

Tim er den nyeste tilveksten til kontoret i Lofoten. Tim er blid og omgjengelig, og har allerede satt sitt preg på kontoret. Han har jobbet med salg og kundeservice i flere år både i Norge og England, og er opptatt av god service til sine kunder. Tim skal jobbe mest med kunder vest i Lofoten, og kommer gjerne på et hjemmebesøk om det er ønskelig. På fritiden tar han seg tur på sin MC eller så følger han med fotball på tv.

Sentrumsgården
8300 Svolvær

Lokalkontor:
+47 979 97 623

Ring lokalkontor