Du finner oss midt i Svolvær sentrum, i Sentrumsgården. Vi har tilsammen over 15 års erfaring og er Lofotens største forsikringskontor. Vi sørger for at dine forsikringer er i de beste hender. Om du vil komme innom kontoret, ha hjemmebesøk eller bare ta en telefonprat, har du alle muligheter hos oss. Ta kontakt for en hyggelig forsikringsprat.

Sentrumsgården
8300 Svolvær

Lokalkontor:
+47 979 97 623

Tommy Pettersen

Daglig leder / Forsikringsrådgiver

+47 979 97 623 tommy.pettersen@tideforsikring.no

Tommy har bred erfaring fra bransjen – og har personforsikringer som sitt spesialfelt. Tommy er stort sett tilgjengelig døgnet rundt, og sørger for å gi sine kunder den beste oppfølging. Han er glad i friluftsliv, og går gjerne turer i Lofotfjellene. Ellers bruker han gjerne fritiden med samboer og barn, eller på å følge den engelske fotballigaen på tv.

Hogne Bang Winther

Salgssjef / Forsikringsrådgiver

+47 979 97 420 hogne.bang.winther@tideforsikring.no

Hogne er en utadvendt og trivelig kar som er lett å like. Han har vært i Tide fra starten og har lang erfaring fra bransjen – både innen privat- og bedriftsmarkedet. Hogne er stort sett alltid tilgjengelig for kundene sine, og gjør alt for at de skal være fornøyde. Hogne er kontorets hobbykokk, og varter gjerne opp familie og venner med de lekreste retter. Han er over middels fotballinteressert, og bruker ellers mye av fritiden på kone og barn.

Sentrumsgården
8300 Svolvær

Lokalkontor:
+47 979 97 623

Ring lokalkontor