Du finner oss midt i Svolvær sentrum, i Sentrumsgården. Vi har tilsammen over 15 års erfaring og er Lofotens største forsikringskontor. Vi sørger for at dine forsikringer er i de beste hender. Om du vil komme innom kontoret, ha hjemmebesøk eller bare ta en telefonprat, har du alle muligheter hos oss. Ta kontakt for en hyggelig forsikringsprat.

Forsikring Nor AS
Sentrumsgården
8300 Svolvær

+47 979 97 623

Hogne Bang Winther

Daglig leder / Forsikringsrådgiver

+47 979 97 420 hogne.bang.winther@tideforsikring.no

Hogne er en utadvendt og trivelig kar som er lett å like. Han har vært i Tide fra starten og har lang erfaring fra bransjen – både innen privat- og bedriftsmarkedet. Hogne er stort sett alltid tilgjengelig for kundene sine, og gjør alt for at de skal være fornøyde. Hogne er kontorets hobbykokk, og varter gjerne opp familie og venner med de lekreste retter. Han er over middels fotballinteressert, og bruker ellers mye av fritiden på kone og barn.

Jon-Fredrik Johansen

Forsikringsrådgiver

+47 979 97 624 jon.johansen@tideforsikring.no

Jon er kontorets nyeste tilskudd, og kontorets bygdealibi. Jon er kvalitetsbevisst og er meget opptatt av at kundene sine skal få de forsikringene dem trenger, verken mer eller mindre.

Ettersom Jon også er over middels fotballinteressert, og holder med samme lag som Hogne, så går diskusjonen på kontoret lett. Når det ikke er fotballkamp på programmet, så står jakt og fiske sammen med Schæferen sin på menyen.

Ring lokalkontor