Tide Midt-Troms dekker 11 kommuner, fra Grattangen i sør til Balsfjord i nord. Til sammen har vi over 40 års erfaring fra Midt-Troms området, og vi kjenner området ut og inn. Vi har alltid kunden i fokus, og har derfor valgt å ha ekstra lange åpningstider. Slik er vi lett tilgjengelige for kundene våre, noe vi opplever at de setter stor pris på. Kontoret er åpent til kl. 21 mandag til torsdag, og til kl. 18 på fredag. Stikk bare innom eller ring oss i forkant, vi har kaffen klar!

Midt-Troms Forsikring AS
Skolegata 4
9300 Finnsnes

+47 77 87 02 50

Frank Ivar Falsen

Daglig leder / Forsikringsrådgiver

+47 979 98 350 frank.falsen@tideforsikring.no

Frank Ivar har 20 års erfaring fra bransjen og har et ekstremt stort kundefokus. Han er alltid på jobb og tilgjengelig for kundene sine. Frank Ivar er en omgjengelig, sosial og sportinteressert fyr, med et brennende engasjement for barne- og ungdomsfotball.

Odd Børre Pedersen

Forsikringsrådgiver

+47 979 98 351 odd-borre.pedersen@tideforsikring.no

Odd Børre har over 20 års erfaring fra Midt-Tromsområdet, og høy faglig forsikringskompetanse. Han er ekstremt sosial og omgjengelig, og alltid blid. Han har stor interesse for sport, og har en særdeles godt trent fjernkontroll!

Kjell Roar Espnes

Forsikringsrådgiver

+47 979 98 355 kjell.roar.espnes@tideforsikring.no

Kjell Roar er vårt nest siste tilskudd, som også jobber mye back office. Han er en sosial, blid, omgjengelig og sportsinteressert fyr. Kjell Roar har et stort engasjement innen skiidrett, hvor han også har flere verv.

Veronika Pettersen

Forsikringsrådgiver

+47 979 98 354 veronika.pettersen@tideforsikring.no

Veronika er ei blid og positiv jente, som sprer om seg med sitt gode humør. Hun stiller opp for kundene sine, og gjør alt hun kan for at de skal være fornøyde. På fritiden liker Veronika å gå i fjellet og i fjæra. Hun har også sitt eget hobbyverksted som hun er kreativ i, når hun har tid.

Ring lokalkontor