Tide Narvik er et av Tides eldste kontorer, vi har vært med helt fra den spede start. Du finner oss plassert midt i By1, her vi deler kontorlandskap med en rekke andre spennende bedrifter. Vi er stolte av å være en del av alpinbyen og står gjerne på ski til jobben om vinteren! Stikk innom gutta i By1 for en forsikringsprat, vi byr på kaffe, godt humør og gode historier!

Tide Region Nord AS
Annen etasje Dronningens Gate 27
8514 Narvik

+47 76 91 30 60

Espen Bakke Gusjås

Daglig leder / Forsikringsrådgiver

+47 979 97 430 espen.bakke@tideforsikring.no

Espens største lidenskaper er friluftsliv, jakt og fiske. Han er alltid tilgjengelig, enten han er på jobb eller på en av sine to fjellhytter. Han er en familiefar med tre gutter, og har en hektisk hverdag med aktiviteter og alt som hører med til familielivet.

Erling Harkinn

Forsikringsrådgiver

+47 979 97 626 erling.harkinn@tideforsikring.no

Erling er eldstefar i huset, og har særdeles lang erfaring fra bransjen. En fantastisk trivelig fyr som alltid tar vare på kundene sine på beste måte. Erling betjener et område der vi ikke har et etablert kontor, så han jobber stort sett fra sitt hjemmekontor – som ligger innunder Narvikskontoret.


Inge er kontorets skientusiast. Du finner han i skibakken, gjerne med både telefon og mac under armen! Inge er en sosial fyr med et stort kontaktnett i alt fra Finnmark til Lindesnes. Han er en svært dyktig fagperson, med ekstremt god kontroll på kundene og deres forsikringer.

Kristoffer Åsheim Johansen

Forsikringsrådgiver

+47 979 97 437 kristoffer.johansen@tideforsikring.no

Kristoffer er kontorets sjarmør og en svært aktiv fyr. Han er rallar nummer 1 med stor deltakelse i vinterfestuka. Han har vært politisk aktiv siden ungdomstiden, så med Kristoffer kan du diskutere både politikk og vinterfest – i tillegg til å få en skreddersydd forsikringsløsning.

Frank Aspelund

Forsikringsrådgiver

+47 979 97 631 frank.aspelund@tideforsikring.no

Frank er har jobbet lenge i bransjen og har mye kunnskap om forsikring. Frank er sosial, utadvendt og en skikkelig trivelig kar. Den tidligere fotballkeeperen er lidenskapelig opptatt av fotball – heia Molde!

Ring lokalkontor