Tide salgssenter Nordre Vestfold holder til i hjertet av Horten sentrum. Vi har mer enn 20 års erfaring fra forsikringsbransjen, og hjelper deg gjerne med dine forsikringer. Ved et hjemmebesøk får du god oversikt over våre forsikringsløsninger. Sammen finner vi ut av dine behov, slik at vi kan skreddersy en forsikringsløsning som er riktig for deg. Stikk innom oss, eller ring og avtal et møte. Vi er her for deg!

Storgata 38,
3182 Horten

Lokalkontor:
+47 33 03 03 80


Lars er kontorets leder med mange års erfaring som forsikringsrådgiver. Han er hele tiden på jakt etter å utvikle seg og tilegne seg ny kunnskap. Lars jobber alltid for å komme med gode løsninger for kunden og sørger for at man blir godt ivaretatt.

Henriette Dahl Løberg

Forsikringsrådgiver

+47 979 97 722 henriette.loberg@tideforsikring.no

Henriette er en dyktig forsikringsrådgiver med flere års erfaring innen forsikring. Hun er meget dyktig og gjør en fantastisk god jobb for alle som velger henne som sin rådgiver. Henriette stiller alltid opp for kundene sine, og gjør alt for at du skal være fornøyd.

May-Britt Pedersen

Forsikringsrådgiver

+47 979 97 724 may-britt.pedersen@tideforsikring.no

May-Britt er en utadvendt og omgjengelig dame som trives med å jobbe med mennesker. Hun har mer en 30 års erfaring innen salg og kundebehandling. May-Britt er genuint opptatt av god kundeservice og skaper gode relasjoner til kunden sine.

Svein-Martin Pedersen

Forsikringsrådgiver

+47 979 97 725 svein.pedersen@tideforsikring.no

Svein-Martin har satt sitt preg på salg og service over flere år i yrket. Han er pliktoppfyllende og hardtarbeidende med glimt i øyet.

Svein-Martin setter alltid kundene sine i fokus og yter høy kundeservice.

Storgata 38,
3182 Horten

Lokalkontor:
+47 33 03 03 80

Ring lokalkontor