Sandefjord

Kontoret vårt ble åpnet sommeren 2016. Vi holder til i nyoppussede lokaler rett på nedsiden av Pindsle industriområde. Vi brenner for å gi kundene våre god service, gode forsikringsløsninger og ikke minst god kunnskap om sine forsikringer. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat!

Hinderveien 5,
3223 Sandefjord

Lokalkontor:
+47 33 43 03 70

Remi Andre Bråto

Daglig leder

+47 979 97 571 remi.andre.brato@tideforsikring.no

Remi har flere års erfaring fra bransjen. Han er en leder som motiverer sine ansatte og går foran som et godt eksempel. Når han ikke er på jobb finner du Remi sittende på finn.no på leit etter et nytt kjøretøy.

Martin Skogstad

Partner/ Forsikringsrådgiver

+47 979 97 574 martin.skogstad@tideforsikring.no

Martin er kontorets teamleder. Han er alltid blid og har en artig kommentar på lur. Martin er en svært god rådgiver ovenfor sine kunder. Når han ikke er på jobb kan du nok finne han på en fotballbane hvor han ennå strever for å bli en proff keeper for en engelsk klubb.

 

Ola Skogstad

Forsikringsrådgiver

+47 97997572 ola.skogstad@tideforsikring.no

Ola er kontorets nye Superstar. Han er utdannet elektriker, noe mange av våre kunder setter pris på under hjemmebesøket.Han er utadvendt og veldig ryddig i jobben han gjør ovenfor kundene sine. Ola er samboer  og venter sitt første barn. På fritiden finner du han på treningssenterert eller på frisbee golfen i Larvik.

Martine Sirevåg Simonsen

Forsikringsrådgiver

+47 979 97 576 martine.simonsen@tideforsikring.no

Martine er kontorets eneste dame.Hun er utdannet advokatsekretær, er nøye og ser til at kunden er riktig forsikret. En positiv og blid dame, som på fritiden reiser på hytta med mann og barn så fort muligheten byr seg.

Andreas Løvås

Forsikringsrådgiver

+47 979 97 575 andreas.lovas@tideforsikring.no

Andreas er kontorets nyeste tilskudd. Han har nylig flyttet tilbake til hjemlige trakter og kjøpt hus med sin forlovede, etter å ha bodd 3 år i Trondheim.

På fritiden er han en ivrig Ishockey og Fotball -entusiast. Han er også en meget habil pokerspiller med flere norgesmesterskap og internasjonale turneringer bak seg.

 

Hinderveien 5,
3223 Sandefjord

Lokalkontor:
+47 33 43 03 70

Ring lokalkontor