Tide Sandnes finner du i Luramyr veien 17, 3 etasje - rett vedsiden av Kvadrat kjøpesenter. Her holder vi til i fine og trivelige lokaler. Ring oss eller stikk innom, vi er her for deg og har alltid kaffen klar om du ønsker en forsikringsprat!

Luramyrveien 17
4313 Sandnes

Lokalkontor:
+47 979 97 480

Max Meraj Gomi

Daglig leder / Forsikringsrådgiver

+47 979 97 480 max.gomi@tideforsikring.no

Max har et smilende vesen, er alltid i blid og sprer gjerne sitt gode humør og sin entusiasme til sine ansatte. På fritiden kan du finne han i en liten jolle med fiskestanga, han er nemlig kontorets hobbyfisker. Ellers er han en familiefar som elsker å tilbringe tiden med familien og barna sine.

Erik Schamirian

Forsikringsrådgiver

+47 979 97 492 erik.schamiriam@tideforsikring.no

Erik er en livlig gladfisk med snakketøyet i orden. Han bruker mye tid med familien sin og deres hund. Ellers er han lidenskapelig opptatt av biler, og er å karakterisere som en BMW – entusiast. Er du kunde hos Erik, kan du være trygg på at du får god og tett oppfølging.

Edin Adzemovic

Forsikringsrådgiver

+47 979 97 481 edin.adzemovic@tideforsikring.no

Edin er en sprudlende fyr som alltid er i fyr og flamme. Når han kommer på kontoret blir det liv! Når han ikke bruker tid på sin store lidenskap; bil, er han stort sett å finne sammen med sin kone og datter. Er du kunde hos Edin, kan du være trygg på at du er i gode hender.

Even Sunde Almenning

Forsikringsrådgiver

+47 979 97 483 seven.almenning@tideforsikring.no

Even er kontorets Audientusiast. Han er en rolig og sindig fyr, som setter kundens behov foran sine egne. Som kunde hos Even, kan du være trygg på at du får tett og god oppfølging – når du trenger det.

Alexander Time

Forsikringsrådgiver

+47 979 97 484 alexander.time@tideforsikring.no

Når Alexander ikke er på jobb, er han kanskje på ferie med kona eller i mikrobryggeriet sitt hvor han brygger øl. På treningssenteret finner du han derimot ikke, for der er han bare støttemedlem. Alexander er grundig og sørger for at du får en forsikringsløsning tilpasset dine behov.

Luramyrveien 17
4313 Sandnes

Lokalkontor:
+47 979 97 480

Ring lokalkontor