Tide Søndre Buskerud holder til i hyggelige lokaler i Liertoppen Næringspark – i den gamle «pillefabrikken». Vi har gode parkeringsforhold, så her er det bare å stikke innom – om du trenger private forsikringsløsninger eller til bedriften. Trenger du forsikringshjelp, stikk innom oss eller ring og avtal et møte. Vi er her for deg, og hjelper deg gjerne. Vi er på utkikk etter nye forsikringsrådgivere på både privat og bedrift. Høres dette spennende ut så ta kontakt.

Gjellebekkstubben 10
3421 Lierskogen

Lokalkontor:
+47 979 97 741

Kjetil Kristiansen

Daglig leder / Forsikringsrådgiver

+47 979 97 741 kjetil.kristiansen@tideforsikring.no

Kjetil har jobbet i bransjen i nesten 20 år, og har bred erfaring innen faget. Han er alltid tilgjengelig for kundene sine, og er opptatt av å bygge gode og trygge kunderelasjoner. Kjetil er en livsglad mann som setter stor pris på aktiviteter som golf, sykling og jakt/ fiske. Det meste av fritiden går til familien og de tre barna. Kjetil er aktiv som fotballtrener i Sylling IF.

Deividas Truskauskas

Forsikringsrådgiver

+47 979 97 743 deividas.truskauskas@tideforsikring.no

Deividas er 30 år og kommer fra byen Siauliai i Litauen. Han har bosatt seg i fantastiske Sylling i Lier kommune hvor han bor sammen med sin kone og sin datter på 5 år. Deividas er en ekte handyman som fikser alt. På fritiden er Deividas en ivrig sportsdykker, og forsvinner under vann så fort muligheten byr seg.

Deividas er svært opptatt av tilgjengelighet og service ovenfor sine kunder, og er så nær 24/7 tilgjengelighet som du kan komme.

Gjellebekkstubben 10
3421 Lierskogen

Lokalkontor:
+47 979 97 741

Ring lokalkontor