Vi er lokalleverandør av skreddersydde forsikringsløsninger i Larvik kommune. Vårt kontor ligger på Skreppestad i Larvik. Hos oss vil du få kompetanse, erfaring og stabilitet. Du er hjertelig velkommen til en forsikringsprat på vårt kontor, eller vi kan avtale et hjemmebesøk - som gir oss de beste forutsetninger for å kunne sikre deg og dine nærmeste. Vi hjelper deg gjerne!

Larvik Assuranse AS
Skreppestadveien 50 3261 Larvik

+47 33 14 01 70

Trond Ingebrigtsen

Daglig leder

+47 979 97 672 trond.ingebrigtsen@tideforsikring.no

Kundene og ansatte kommer først er hans motto.Dedikert og målrettet er riktig beskrivelse av Trond.
Han er alltid hjelpsom og ønsker at alle skal lykkes.Trond stiller alltid opp og takker ikke nei til en utfordring.
Hans fritid går til så mye fotball som overhodet mulig.

Kristoffer Haugland

Forsikringsrådgiver

+47 979 976 71 kristoffer.haugland@tideforsikring.no

Kristoffer er kontorets selvutnevnte IT-ekspert og øser gjerne av sin kunnskap rundt dette temaet. Han er også meget energisk og har overhodet ikke behov for påfyll av RedBull. Han besitter også et meget godt humør, noe som smitter over på kontorets andre beboere.

Siri Kristiansen

Forsikringsrådgiver

+47 979 97 675 siri.kristiansen@tideforsikring.no

Siri er kontorets eneste kvinne. Med bakgrunn innen salg og service kommer kundens behov først. Når hun ikke er på jobb er hun sammen med sine to  barn og familie. Hun er ofte ut på fiske tur med barna. Kommer fra Hvarnes og flyttet senere til Larvik.

Alexander Fossheim

Forsikringsrådgiver

+47 979 97 676 alexander.fossheim@tideforsikring.no

Alexander har lang fartstid innenfor politikk, og er derfor glad i en god samtale. Han er kontorets nordlending, og har et sprudlende engasjement for alt han gjør.

Fotball er en stor interesse hos Alexander og han har spilt det selv mange år.Konkurranse instinktet er stort og Alexander jobber hele tiden for å være best på både salg og service.

Ring lokalkontor