Vi er lokalleverandør av skreddersydde forsikringsløsninger i Larvik kommune. Vårt kontor ligger på Skreppestad i Larvik. Hos oss vil du få kompetanse, erfaring og stabilitet. Du er hjertelig velkommen til en forsikringsprat på vårt kontor, eller vi kan avtale et hjemmebesøk - som gir oss de beste forutsetninger for å kunne sikre deg og dine nærmeste. Vi hjelper deg gjerne!

Larvik Assuranse AS
Skreppestadveien 50 3261 Larvik

+47 33 14 01 70

Steffen Galdal

Daglig leder / Forsikringsrådgiver

+47 979 97 568 steffen.galdal@tideforsikring.no

 

Steffen er eier og daglig leder. Har mange års erfaring fra forsikringsbransjen og er GOS sertifisert. Han er oppvokst i Søgne og har 4 døtre og en katt. På fritiden driver han med Crossfit, landeveissykling og løping. Trives godt på fjellet om vinteren og sjøen på sommeren. Har alltid vært fascinert av forsikringsbransjen og å jobber nå i et solid team.

Alexander Fossheim

Kontorleder / Forsikringsrådgiver

+47 979 97 676 alexander.fossheim@tideforsikring.no

Alexander har lang fartstid innenfor politikk, og er derfor glad i en god samtale. Han er kontorets nordlending, og har et sprudlende engasjement for alt han gjør.

Fotball er en stor interesse hos Alexander og han har spilt det selv mange år.Konkurranse instinktet er stort og Alexander jobber hele tiden for å være best på både salg og service.

Arnt-Helge Nordstrand

Adm.Leder / Forsikringsrådgiver

+47 979 97 492 arnt-helge.nordstrand@tideforsikring.no

Arnt-Helge er medeier. Han har over 20 års erfaring fra bank og forsikring.  AFR-autorisert finansiell rådgiver. Har 2 barn og er gift. Trives godt på fjellet om vinteren og sjøen om sommeren.

Ring lokalkontor