Vi er lokalleverandør av skreddersydde forsikringsløsninger i Larvik kommune. Vårt kontor ligger på Skreppestad i Larvik. Hos oss vil du få kompetanse, erfaring og stabilitet. Du er hjertelig velkommen til en forsikringsprat på vårt kontor, eller vi kan avtale et hjemmebesøk - som gir oss de beste forutsetninger for å kunne sikre deg og dine nærmeste. Vi hjelper deg gjerne!

Skreppestadveien 50, 3261 LARVIK

Lokalkontor:
+47 33 14 01 70

Nuri Demir

Daglig leder / Forsikringsrådgiver

+47 97997673 nuri.demir@tideforsikring.no

Kunnskapsrik og dedikert er nøkkelord som beskriver Nuri i sitt daglige virke. Han er den ubestridte ener når det kommer til pågangsmot. På fritiden er det familie som er viktig, samt eiendomsutvikling.

Audun Mangelrød

Forsikringsrådgiver

+47 97997674 audun.mangelrod@tideforsikring.no

Audun er innehaver av kontorets høyeste stemme, noe som alltid er kjekt når det diskuteres. Når han ikke er på jobb, sitter han gjerne bak trommene eller brygger øl. Han er far til to, og styrer skuta hjemme sammen med kona Cathrine.

Kristoffer Haugland

Forsikringsrådgiver

+47 97997671 kristoffer.haugland@tideforsikring.no

Kristoffer er kontorets selvutnevnte IT-ekspert og øser gjerne av sin kunnskap rundt dette temaet. Han er også meget energisk og har overhodet ikke behov for påfyll av RedBull. Han besitter også et meget godt humør, noe som smitter over på kontorets andre beboere.

Trond Ingebrigtsen

Forsikringsrådgiver

+47 97997672 trond.ingebrigtsen@tideforsikring.no

Trond er kontorets yngste og mest aktive person. Han spiller fotball og hjelper til med å tilrettelegge for fritidsaktiviteter blant ungdom i Larvik. Trond er hjelpsom og deler gjerne sine erfaringer og meninger med de andre på kontoret.

Skreppestadveien 50, 3261 LARVIK

Lokalkontor:
+47 33 14 01 70

Ring lokalkontor