Tide Tromsø har kontor på Lille Lanes ved Strandvegen, rett sør for Tromsø sentrum. Her er det lett å parkere, og bare å stikke innom dersom du ønsker en forsikringsprat. Vi er stort sett alltid tilgjengelig, både for nye og gamle kunder. Er du kunde hos oss, kan du være trygg på at du blir godt ivaretatt. Trenger du hjelp med gode forsikringsløsninger, ta kontakt – vi hjelper deg gjerne.

Tromsø Forsikring AS
Strandvegen 106
4.etasje
9006 Tromsø

+47 77 60 01 00

Jon Hveding

Regionleder / Forsikringsrådgiver

+47 979 98 370 jon.hveding@tideforsikring.no

Jon er rådgiver og regionleder i Tide Nord, og har lang erfaring fra bransjen. Han tar godt vare på kundene sine, og du kan være trygg på at han alltid har ditt beste i fokus. Med fire små barn, dreier fritiden til Jon seg stort sett av familieliv og barnas aktiviteter.

John Ove Yndestad

Daglig leder / Forsikringsrådgiver

+47 979 98 375 john.ove.yndestad@tideforsikring.no

John Ove er kontorets morgenfugl, han er først på kontoret og har kaffen klar. Ellers er han en mann som er glad i turer og du finner han gjerne i fjellheimen – med eller uten ski.

Andreas Kværnstuen

Markedssjef / Forsikringsrådgiver

+47 979 98 371 andreas.kvaernstuen@tideforsikring.no

Andreas er kontorets datanerd, som fikser alskens tekniske problemer. Andreas har ofte lange dager på jobben, så du finner han gjerne på kontoret morgen som kveld. Fritiden bruker han gjerne på jakt, fiske og friluftsliv.

Ring lokalkontor