Tide Forsikring Trondheim holder til i sentrale lokaler med gode parkeringsmuligheter, rett ved Dora i Trondheim. Vi inviterer deg gjerne til kontoret på kaffe/kjeks, eller kommer hjem til deg for å se på en bedre forsikringsavtale for deg og familien. Kundene våre får alltid en fast forsikringsrådgiver, og vi har utvidet åpningstider alle dager kl. 09.00 – 21.00. Ta kontakt med oss for en gjennomgang av dine forsikringer, og et veldig godt forsikringstilbud!

Båtsmannsgata 4
7042 Trondheim

Lokalkontor:
+47 73 83 30 80


Taj har en Mastergrad i Industriell Økonomi og Teknologiledelse fra NTNU, og har over 10 års erfaring fra forsikrings- og finansbransjen. Han har mange års ledererfaring, og jobber hardt for å bygge opp Tide Forsikring i Trøndelagsregionen.


Eva er en trivelig ”nordlending”, bosatt på Stjørdal. Hun har lang erfaring innen skade – og livsforsikring, høy fagkompetanse – og bistår også med administrative arbeidsoppgaver på kontoret. Eva jobber hardt for at våre kunder skal være fornøyde.


Camilla er bosatt på Levanger og er opprinnelig fra Inderøya, Nord i Trøndelag. Camilla besitter kundeportefølje- ansvaret på kontoret, og har ansvaret for vedlikehold og å ivareta langsiktige gode kunderelasjoner i hele Trøndelag. Camilla er kontorets solstråle og sørger for et godt arbeidsmiljø på kontoret.

Trond Lutdal

Forsikringsrådgiver

+47 979 97 898 trond.lutdal@tideforsikring.no

Trond er den morsomste trønderen på kontoret, med over 20 års forsikringserfaring. Trond er alltid tilgjengelig for kundene sine, både på dagtid, kveldstid og helg. Han bidrar med rask hjelp når kundene trenger forsikringer. Trond er veldig glad i å reise rundt hele Trøndelag for å besøke kundene sine, og han prater gjerne om fotball og Rosenborg!

Espen Larsen

Forsikringsrådgiver

+47 979 97 915 espen.larsen@tideforsikring.no

Espen har over 15 års erfaring fra finansbransjen. Han besøker gjerne kundene på hjemmebane i hele Trøndelag, og er spesielt opptatt av barn- og livsforsikring som grunnfundament for en trygg familiefremtid. Han mener det er en fordel at kunden får en hyggelig trønder som fast kontaktperson med på kjøpet!

Stefan Wasell

Forsikringsrådgiver

+47 979 979 14 stefan.wasell@tideforsikring.no

Stefan Wasell er en svensk herremann som har jobbet som forsikringsrådgiver her i Trondheim de siste 5 årene. Vår ”søta bror” bidrar med mye humor og glede på kontoret. Han synes det er viktig at kundene har et lokalt kontor å forholde seg til dersom de trenger hjelp med forsikring.

Harriet Marie Gjønvik

Forsikringsrådgiver

+47 979 97 917 harriet.gjonvik@tideforsikring.no

Harriet bor på Ranheim i Trondheim. Hun synes det er kjempekoselig å invitere kundene på kontoret til kaffe, kjeks og en forsikringsprat. Harriet synes det aller viktigste er at kunden har en fast person å forholde seg til her i Trøndelag, som alltid er tilgjengelig.

Mathias Lunnan

Forsikringsrådgiver

+47 979 979 18 mathias.lunnan@tideforsikring.no

Mathias er den yngste på kontoret. Med en snill mamma som kollega på kontoret, har Mathias ambisjoner om å lære av de beste og bli den beste forsikringsrådgiveren i landet! Mathias jobber både dagtid og kveldstid. Han stiller alltid opp med et bredt smil for å hjelpe kundene.

Linda Våge

Forsikringsrådgiver

+47 979 97 916 linda.vage@tideforsikring.no

Linda er en blid og sprudlende jente fra Trøndelag som alltid har masse energi og godt humør! Linda er alltid lett tilgjengelig for kundene sine, slik at kundene blir fornøyde og trygt kan anbefale henne videre til familie og venner. På fritiden er Linda mor til 3 små barn – og hun anbefaler alle foreldre å tegne barneforsikring!

Linn Jeanette Ulsund

Forsikringsrådgiver

+47 979 97 919 linn.ulsund@tideforsikring.no

Linn er en smilende og positivt innslag på kontoret. Mor til to jenter og bosatt på Stjørdal. Hun har flere års erfaring i forsikrings bransjen, med god fagkompetanse innen skade – og livforsikring.

Båtsmannsgata 4
7042 Trondheim

Lokalkontor:
+47 73 83 30 80

Ring lokalkontor